enhundenplan.blogg.se

Berättelsen om Snoddas en efterlängtad liten Korthals Griffon som bara blir större och större....

Blötdjuret

Publicerad 2012-09-27 14:39:48 i Allmänt

Idag öste regnet ned så Snoddas vägrade gå någon lite längre sväng i morse med mig utan föredrog att gå in igen och vänta in frukost. Men här blev det ingen frukost före 7, mågon måtta får det vara. Fast han var duktig han sov till 10 över 6. Då tyckte även jag att det gick an att gå upp. Den tredje flockmedlemmen hade vissa inväningar mot detta men övertalades snabbt. Eller kort och gott han hade inget val.
 
Gårdagens träning med en setter och en lite halv-ilsk spanniel tog nog mer på Husse än på hunden. Men vilket race det var. Än pallar dock inte den lilla korthalsen med settern men vi jobbar på det. Spannieln åt mest blåbär på vår lilla utflykt så henne är det lite svårt att utvärdera mot. Sen hade setterns matte gjort ett jättefint retriverkoppel till vår lilla krabbat. Matte och husse blev väldigt glada. Snoddas föredrar ändå stt springa lös så han har nog lite delade meningar om kopplet.
 
-Bite me, hit ska vi gå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matte

Har köpt sin första stående fågelhund. Snoddas heter han och bor med mig och husse som gör vårt bästa för han ska ha det bra. I ur och skur, vått och torrt harvar vi på med vardagslydnad, apportering och så småningom jaktträning. Här på bloggen ska ni få höra hur det går i vardagen från valp till första fågeln.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela